Hinnasto

Alustukset (15-60min) 

Enneagrammin eri puolet, itsensä tiedostamisen perusteet, erilaiset mallit nähdä maailma, muut aiheet

600€

Keynote-puheenvuoro (30-90min)

Enneagrammin eri puolet, itsensä tiedostamisen perusteet, erilaiset mallit nähdä maailma, enneagram johtamisen välineenä, muut aiheet 

1000€

Enneagrammin perusteet koulutus (2- 3h)

Johtoryhmän, tiimin tai muun ryhmän ensimmäiseksi koulutukseksi aiheeseen

700€

Enneagrammi itsensä kehittämisen välineenä - koulutus (3h)

Soveltuu oman kehittymisen tueksi ja auttaa myös hahmottamaan oman ajattelun ja kokemuksen sääntöjä ja mikä on seuraava askeleeni kehittymisen kanssa. Lisäksi auttaa kehittämään enemmän empatiaa ja ratkaisemaan ennalta konfliktien kehittymistä muiden kanssa.

1000€

Enneagrammi tiimin rakentamisen välineenä - koulutus (2-3h)

Soveltuu hyvin tiimin rakentamiseen ja vahvuuksien ja heikkouksien löytämiseen. Voidaan yhdistää tyhypäivän merkeissä purjehdusseikkailuun ja yhdessä tekemiseen.

1000€

Tuntihinta

Yleinen konsultointi ja raportointi

110€

Enneagrammi tyypitys ja lähtötilanteen kartoitus, testi ja raportti (1,5h) (henkilökohtainen/kumppanin kanssa) Yksityishenkilöille hinta sis. ALV:n

Autan löytämään tyyppisi, vaistotyyppisi ja selvittämään akuuteimmat asiat, joista tulisi lähteä liikkeelle. Säästää yleensä valtavasti esimerkiksi terapeutin tai työpsykologin aikaa. Sisältää alan parhaan testin ja 20 sivuisen raportin sinun tyypistäsi. 

120/200€

Enneagram tyypitys ja coaching 5 kertaa

Aloitetaan samalla kuin yllä, mutta jatketaan syvemmällä. Todella tehokas tapa päästä alkuun itsetuntemuksen ja muutoksen matkalla. Coachingia voidaan jatkaa säännöllisesti ja lupaan tehokkaampia tuloksia kuin pelkästään terapiassa käynnillä.

500€

Tiimipäivä purjehtien (3-5h)

Sisältää maks 8 hengen purjehduksen, halutessa pysähdyksen ankkuriin, jätskillä tai rantaravintolaan piipahtamisen.  Sisältää venevuokran, polttoaineen, kipparin ja pullon kylmää kouhuvaa. Myös pidemmät reissut mahdollisia.

600€

Charter palvelut (vuokraveneen kuljettaja)

Yleensä venevuokrauksen kanssa. 

60€ / h

Muut palvelut

Kysy myös muita palveluita, pidempi koulutus ja purjehduskokonaisuuksia, myös ulkomailla.

hintoihin lisätään ALV 24% ja mahdolliset matkakulut

© 2022 Tmi Sailup
tmisailup@gmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!