Esimerkkejä palveluista

Johtamisen = itsetuntemuksen kehittäminen

Nykyisin puhutaan paljon ajattelun kehittämisestä (esim. Esa Saarinen, systeemiajatelu), tunneälyn kehittämisestä (esim. Rene Brown, tunteiden voima), mutta vielä ei käydä suurtakaan keskustelua siitä osasta aivoja, jonka käskyt ovat meillä kaikkein voimakkaimpia ja jossa on suuri käyttämättä jäävä potentiaali.

Autan kehittämään ja ymmärtämään paremmin sinua, jotta koko potentiaalisi tulee käyttöön ja tunnet silti itsesi vapautuneeksi. Ja kyllä, tämä on diplomi-insinööriltä sinulle, ihan oikeasti kovia ja konkreettisia asioita.

Strategian selkeytys

Tuntuuko sinusta joskus, että arvot eivät ole ihan lähtöisin sinusta, että sanojen löytäminen on vaikeaa ja kuitenkaan ette ihan toimi niiden mukaisesti. Ja strategia pohjautuu näihin arvoihin?

Autan teitä luomaan sellaisen strategian ja arvot tarinan kautta, joka ei ole sankaritarina vaan inhimillinen ja samaistuttava. Sellainen kuin te olette. 

Käytän apuna oikeita tarinankerronnan ammattilaisia ja tarvittaessa pääsemme näkemään tarinaa käytännössä myös muiden silmin.

Enneagram koulutus

Mikä yhdistää filosofiaa, psykologiaa, psykoterapiaa, johtamis- ja kasvatusoppeja, itsetuntemuksen kehittämistä ja muiden ymmärtämistä? Minusta parhaiten tätä kaikkea kuvaa Enneagram, joka on kuin psykologian iso kuva, joka auttaa sinua olemaan parempi johtaja muille ja itsellesi. Ja samalla tulet kaikkien kanssa paremmin toimeen.

Pidän mielelläni tästä johdatusluennon, jossa käytän tämän hetken arvostetuimpien opettajien https://cpenneagram.com/ materiaaleja ja valtuutusta opettaa tällä hetkellä mielestäni parasta osaamista aiheesta.  

Lisäksi koulutan yksittäisiä henkilöitä, tiimejä tai koko yritystä käyttämään ihmisen koko potentiaalia yhteisen päämäärään saavuttamiseksi.  

Prosessikehitys ja teollisuuskonsultointi

Laaja rakennusteollisuuden kokemus ja osaaminen on myös käytettävissä erilaisten konsultointien muodossa.

Varsinainen auditointi on poissuljettu nykyisen työnantajani takia. 

Autan myös tarvittavien muutosprossien ja hankkeiden määrityksessä ja olen mukana tällä matkalla. 

 

Luo kotisivut ilmaiseksi!