Tiimi

Ymmärrystä vain yhtä osaamista laajemmin juurisyitä etsien

Sail up terminä tarkoittaa purjehtimista jonkun asian lähteelle tai alkupisteelle.

Markku Salminen

Rakennusalalla yli 20 vuotta ollut kokonaisvaltaisen projektinjohdon, prosessien kehityksen ja erilaisten tukitoimintojen ammattilainen ja diplomi-insinööri. Päivätyössä Kiwalla tekemässä johtamisjärjestelmäauditointeja.

Opiskellut työspykologiaa ja johtamista Aalto yliopistossa ja nyt suorittaa CPenneagram instituutin sertifified enneagram professional sertifioinnin. 

Työskennellyt ja tehnyt kehitystä yrityksen kaikilla tasoilla ja ollut mukana hallituksissa ja johtoryhmissä useissa yrityksissä. 

Olen suorittanut tutkintoja hankinnasta, työturvallisuudesta, energia- ja ympäristösertifioinnista ja -todistuksista, energiatehokkuudesta, neuvottelutaidoista, sopimusjuridiikasta ja opettamisesta.

Lisäksi harrastusteni kautta saatu kokemus erilaisista improvisaatio ja samaistumistekniikoista, jonka avulla pyrin auttamaan ymmärtämään nopeammin muita ja itseään. Toimin myös harrastuksena purjehduksenopettajana.

Muut ihmiset

Joukko eri alojen erityisosaajia, jotka auttavat minua ja teitä saavuttamaan tavoitteet ja luomaan sen tarinan, jota haluatte kertoa. Monet ovat hyviä ystäviäni. (esim. NVC, HR, tarinankerronta, samaistumistekniikat, pelillistäminen, pedagokiikka, yrityskaupat ja muutoshankkeet)


© 2022 Tmi Sailup
tmisailup@gmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!