Tiimi

Ymmärrystä vain yhtä osaamista laajemmin juurisyitä etsien

Sail up terminä tarkoittaa purjehtimista jonkun asian lähteelle tai alkupisteelle.

Markku Salminen

Rakennusalalla yli 20 vuotta ollut kokonaisvaltaisen projektinjohdon, prosessien kehityksen ja erilaisten tukitoimintojen ammattilainen ja diplomi-insinööri. Päivätyössä Kiwalla tekemässä johtamisjärjestelmäauditointeja.

Kouluttanut koko ikänsä nuoruuden partiosta lähtien ja läpi työelämän. Käytän itsetuntemukseen CP Enneagram academyn mallia kokonaisvaltaisena psykologisen ja henkisen kasvun karttana, jota itse käytän omassa kasvussani ja joka sisältää todella paljon erilaisia tekniikoita tehdä kasvua ja mikä tärkeintä keskittyy juuri siihen kohtaan jossa juuri sinä olet polulla.

Opetan purjehdusta jo 17 vuoden purjehduskokemuksella. Olen Purjehduksenopettajat Ry:n hyväksymä purjehduksenopettaja. Lisäksi omaan vuokraveneen kuljettajan pätevyyden. 

Opiskellut työspykologiaa ja johtamista Aalto yliopistossa ja valmistunut CPenneagram instituutin certified enneagram professional ohjelmasta. 

Työskennellyt ja tehnyt kehitystä yrityksen kaikilla tasoilla ja ollut mukana hallituksissa ja johtoryhmissä useissa yrityksissä. 

Olen suorittanut tutkintoja hankinnasta, työturvallisuudesta, energia- ja ympäristösertifioinnista ja -todistuksista, energiatehokkuudesta, neuvottelutaidoista, sopimusjuridiikasta ja opettamisesta ja erilaisista johtamisjäjestelmistä.

Lisäksi harrastusteni kautta saatu kokemus erilaisista improvisaatio ja samaistumistekniikoista, jonka avulla pyrin auttamaan ymmärtämään nopeammin muita ja itseään. 

Muut ihmiset

Joukko eri alojen erityisosaajia, jotka auttavat minua ja teitä saavuttamaan tavoitteet ja luomaan sen tarinan, jota haluatte kertoa. Monet ovat hyviä ystäviäni. (esim. NVC, HR, tarinankerronta, samaistumistekniikat, pelillistäminen, pedagokiikka, yrityskaupat ja muutoshankkeet)


Luo kotisivut ilmaiseksi!